sâmbătă, 22 august 2009

Shopping de vara 2

Legat de cosmeticele bio si mai ales fara parabeni, ma bucur ca incepe piata sa se miste si la noi, la capitolul creme solare exista o gama pentru copiii insa buna si pentru noi, fara parabeni, Bubchen se cheama si miroase foarte placut. Se gaseste si in supermarketuri si hypermarketuri, au toata gama in magazinele real.
Am ramas suprinsa sa gasesc in Bulgaria in supermarketurile mici creme bio si fara parabeni, produse local, cu preturi de mare bun simt si de o calitate foarte buna. Daca o sa spun acum brandul Aroma, unii vor stramba din nas ca ne amintim de primele cosmetice bulgaresti intrate pe piata si care nu prea erau apreciate, insa am luat acum un demachiant din gama lor organica si este super.
Sunt iar dezamagita de Sephora, nici o promotie notabila, nimic cum e in Sephorele din vest, in magazinele astea nu simti ca a venit vara....pana si magazinele de cartier fac reduceri si promotii insa Sephora e departe....

2 comentarii:

Mihaela Pojogu spunea...

hm...sunt cosmetice care ii contin dar nu sunt scrisi.. :(

ana maria tatucu spunea...

Legea obliga producatorul sa treaca toate ingredientele, iar produsele bio sau organice trebuie sa treaca si cine i-a acreditat ca fiind produse bio sau organice :)